"Her şey kadın ile daha anlamlı" sloganıyla yola çıkan etkinlik, kadınlara her yaşta bakımlı, başarılı, güzel, sağlıklı ve güçlü olabilecekleri gerçeğini bir kez daha hatırlattı...

 

Sağlık ve moda alanında çok değerli uzmanın konukların sunumlar yaparak, güncel konuları ve merak edilenleri paylaştığı organizasyonun moderatörlüğünü sunucu Ebru Akel gerçekleştirdi...

 

Ankara Hilton’da yapılan “Her Şey Kadınla Daha Anlamlı” sloganından yola çıkarak Joker ajans modellerinin gerçekleştirdiği üç ayrı defile ve alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katıldığı etkinlik büyük ses getirdi.

 

Funda Kurt

Ana sponsorluğunu Funda Kurt Healthy Beauty & Academy’nin yaptığı ve yan sponsorları Opel, Ekpet, Klass, Bitter, VEKA Grup, Soroptimist İnternational ile Çayırözü inşaat olan etkinliğe Ankara cemiyet, sosyal ve iş yaşamından önemli 250 kadınının özel olarak davetliydi. Eventin basın sponsorluğunu KLASS Magazin üstlendi.

 

Mariia Özdemir

Alanında üç uzman hekim, moderatör eşliğinde 15'er dakikalık söyleşilerle dinleyicilerle kendi alanlarında son çıkan yenilikleri paylaşırken, dört ünlü modacı da sezona uygun koleksiyonlarını seyircilerin beğenisine sundu.

 

Özen Özer

Fuaye alanında yapılan kokteylin ardından; Funda Kurt Healthy Beauty ve Academy sahibi Uzman Estetisyen  Funda Kurt, Estetik Tıp Doktoru Prof. Dr. Banu Çaycı, Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı Doç. Dr. Emre G. Pabuççcu, Çene Cerrahisi ve Protetik Tedavi Uzmanı Uzm. Dr. Tansu Erakman güzellik ve moda gününe konuşmacı olarak katıldılar.

 

TÜM CİLT PROBLEMLERİNE CEVAP VEREN UYGULAMALAR…

Sahnede Ebru Akel’in sorduğu sorulara cevap veren Funda Kurt Healthy Beauty & Academy sahibi uzman estetiysen tatil dönüşü güneşten dolayı oluşan lekelerden ağrısız sızısız nasıl kurtulanacağını anlattı. Funda Kurt; “Yeni nesil medikal cilt bakımı uygulamalarında tamamen doğal ürünlerle gerçekleştirdiğimiz uygulamalarımız var bunların başında greenpeel uygulaması geliyor.

 

Göksu Gezinir

11 bitkiden oluşan bu doğal karışım cildin 21 günlük yenilemesi süresini 5 güne indirerek cildi yapılandırarak, onararak yenileyen bir işlemdir. Bir diğer işlem için ise bal kabağının mucizevi etkisi diyebiliriz.

 

Kadriye Ciritci

Bu işlemde balkabağı ve A vitamini birleşimiyle tüm cilt problemlerine cevap veren kalıcı etki yaratan bir uygulamadır. Ve benim danışanlarıma şiddetle tavsiye ettiğim şahane bir uygulama var; retinol. Yılda bir kez herkesin mutlaka yaptırması gerekiyor. Ciltteki tüm problemleri aynı anda çözüme kavuşturuyor. Bahsettiğim tüm bu işlemler cildimizdeki lekelerde, derin gözeneklerde, koyu halka, cilt rengi eşitsizliği gibi tüm cilt problemlerinde sorunları bertaraf etmemizi sağlıyor.

 

Hülya Akman

Hemen eklemek istiyorum anti aging bakımlar da çok önemli bunların başında MBR medikal cilt bakımı geliyor zira bu uygulama teknolojisiyle çığır açtı diyebiliriz. Ciltteki kolajen üretimini tetikleyerek cildimizde yaşlanmayı büyük ölçüde durdurarak, cildimizin göz alıcı güzelliğe kavuşmasını sağlıyoruz” dedi.

 

 Necla Poyraz

FAZLA KİLOLAR RADYO FREKANS TEKNOLOJİSİYLE ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR…

Ebru Akel’in kadın erkek fark etmeksizin en büyük sorunlardan birisi hiç kuşkusuz fazla kilolar. Spor yapmayı sevmeyen ya da yapacak vakti olmayanlar için ideal kilolarına kavuşabilecekleri yöntemler neler biraz da bunlardan bahseder misiniz sorusuna net şekilde cevaplar veren Uzman estetiysen Funda Kurt;

 

Alina Altıntop

“Fazla kilolarla ilgili tüm problemlerimizi radyo frekans teknolojisiyle çözüme kavuşturabiliyoruz. Bu teknolojiyle istediğimiz bölgeden elastikiyet kaybına uğramadan yağ kaybediyoruz. Bölgesel olarak incelirken cildimizi de gençleştiriyoruz. Peki, hangi yöntemler bunlar derseniz? storm yağ yakarken kas kütlesini de artırıyor.

 

Irmak Balcı

Venüs yağ kaybını sağlarken cilt gençleştirmesini de sağlıyor ve kadınların en sevdiği vücudumuzda kum saati görünümünü de gerçekleştirmiş oluyoruz. Bölgesel incelme ve ideal kilomuza ulaşma noktasında faydalanabileceğimiz tüm teknoloji merkezimizde mevcuttur.

 

Anna Ergen - Nelly Hiçdurmaz

Türkiye’de sadece biz de olan teknolojik cihazlarımızla danışanlarımıza kalıcı ve sağlıklı çözümler sunuyoruz. Klinik bölümümüzde de doktorlarımız eşliğinde tüm işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Buradaki tüm katılımcılarımızı da mutlu danışanlarımızın arasına davet ediyoruz” şeklinde konuştu...

PROF. DR. BANU ÇAYCI’NIN HERKESİN BİRBİRİNE BENZEMEDİĞİ; BEDEN SAĞLIĞI İLE İLGİLİ BİRÇOK PROGRAMI VAR…

 

 Banu Çaycı - Naz Ersoy

Arada Joker ajans modellerinin gerçekleştirdiği müthiş defilenin ardından sahneye davet edilen Estetik Tıp Doktoru Prof. Dr. Banu Çaycı, Ebru Akel’in sorularını yanıtladı. Banu Çaycı bu gün kendiniz için ne yaptınız mesajından yola çıkarak, “Hem kadınlara hem erkeklere yönelttiğimiz bu mesajda ruhsal ve bedensel sağlığımızı destekliyoruz ve de estetik ile ilgili kişinin en doğal halini koruyacağını belirtiyoruz.

 

Aydan İzol

Ben bir estetik doktoruyum ama beden ve ruh sağlığı ile ilgili çalışmalarımızda var tabi ki. Herkesin birbirine benzemediği; Beden sağlığı ile ilgili birçok programlarımız vermekteyiz kliniğimizde. Sigara, karbonhidrat bağımlılığı gibi kiloyu veya yaşam kalitesini etkileyen sağlık problemlerinin tedavisini de yapıyoruz. Bir nevi akapunktur tedavisi olan frekans tedavisi ve aynı zamanda tıbbi detoks programlarımız da var. Sizin için en uygun olan damar yolu tedavisi de yapmaktayız” dedi...

 

Berçem Umur

BİZ BİRBİRİNE BENZEYEN KADINLARI YARATMAYI HEDEFLEMİYORUZ…

Vücudunuzdaki ağır metalleri farklı programımızla atmanızı da sağlıyoruz diyerek konuşmasına devam eden Estetik Tıp Doktoru Prof. Dr. Banu Çaycı;

 

Yuliya Şahiner

“Sonuçta sizi sağlıklı bir bedene kavuşturuyoruz. Kliniğimizin ikinci kısmı estetik ile ilgili ve buda yaşınız ile ilgili doğal halinizi koruyabilmeniz yönündedir. Cilt sağlığı önemli, ameliyat yapmadan burun şekillendirmeyi de dolgular ile yapmaktayız. Günümüzde çoğu kişi ameliyat olmadan güzelleşmek istiyor.

 

Tülay Erciyas

Bunlardan birisi de yine ameliyatsız yüz germe işlemi. Hem kişinin cilt sağlığını destekliyoruz ve bunu kök hücre tedavisi ile yapıyoruz. Sünnet derisinden elde edilen bizim sıfır kilometre hücre dediğimiz cilt gençleştirme tedavileri de yapmaktayız. En doğalı yakalamaya çalışıyoruz ve asla aşırı uygulamalar yapmıyoruz. Biz birbirine benzeyen kadınları yaratmayı hedeflemiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 Banu Çaycı

ERAKMAN: “ANKARA’DA BU TARZ ETKİNLİKLER DAHA ÇOK YAPILMALI…

Joker Ajans modellerinin sunduğu ikinci defile ardından Ebru Akel’in sahneye aldığı Çene Cerrahisi ve Protetik Tedavi Uzmanı Uzm. Dr. Tansu Erakman, Estetik gülüş ve diş hekimliği ile ilgili bir konuşma yaptı. Gülüş estetiği” başlığı altında diş tedavilerine yönelik işlem ve süreçlere ilişkin bilgiler verdi.

 

Tansu Erakman

Ankara’da bu tarz etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğine değinen Erakman; “Güzel bir gülüş için yapabileceklerimiz var. Diş eksikliği tedavisinde implant’ın önemi büyük diyerek, bunun yanında dijital, diş hekimliğinden de kısaca bahsetti.

 

Berfin Özkaplan 

Toplumda çoğunlukla herkesi ilgilendiren 20 yaş diş sorununu da ele alan Erakman; benimle birlikte konuşmacı olarak katılan tüm uzman arkadaşlarımla burada güzellik üzerine buluştuk” dedi.

DOÇ. DR. EMRE G. PABUÇÇCU A’DAN Z’YE KADIN SAĞLIĞINI ANLATTI…

Joker Ajans modellerinin son defilesinin ardından Ebru Akel tarafından sahneye davet edilen konuşmacılardan A’dan Z’ye kadın sağlığını özetleyen Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı Doç. Dr. Emre G. Pabuççcu, kadınların üreme sağlığı çocuk sahibi olma yolculuklarında ne gibi zorlukları olduğuna değindi.

 

Dilek Çakan

“Kadında Doğurganlık… Baştan Sona” konusunda kadınları aydınlatırken, onlarla, jinokolojik hastalıklardan nasıl korunacaklarına dair yapılacakları aktardı.  Pabuççcu; Biz bu yolculuk esnasında ne zaman devreye giriyoruz şeklinde kısa kısa açıklama yaparak hanımefendileri bilgilendirdi.

PROGRAM ONLİNE TAKİP EDİLDİ VE MÜZAYEDE GERÇEKLEŞTİRLDİ…

 

Cansel Yıldız

Kokteyl ve yiyecek ikramlarının da yapıldığı ve VIP olarak gerçekleştirilen Beauty Fashion Day, online olarak BrandInvest'in ve katılımcıların Instagram hesaplarından online olarak takip edildi. Etkinlikte, Ressam Hikmet Çetinkaya’nın eserlerinden bağışlanan bir tablo ise müzayede yapılarak acık artırmayla satıldı. Tabloyu 5.000 TL bedelle Naz Ersoy aldı...

 Buradan elde edilen gelir ise kadınlar ve kız çocukları için daha iyi bir dünya  kurmak amacıyla hayata geçirilen ve Birleşmiş milletlerde İstişare statülü bir sivil toplum örgütü olan Soroptimist International’a bağlı çalşıan “Gaziosmanpaşa Soroptımıst Kulübü”ne bağışlandı...

 ANKARA MUHTEŞEM BİR ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Etkinlik kapsamında 3 defile de gerçekleştirildi. Nur Karaata’nın “OccasionTreasures”, Gira’nın“Divisionism” ve NedFur&Leather“ “RadiantWinter” koleysiyonları katılımcılarla buluştu.

 

Defile ve konuşmaların ardından kokteyl salonunda tekrar buluşan katılımcılar, BRANDINVEST’TEN Naz Ersoy’a misafirperverliği için teşekkür ederek, bir daha ki etkinlikte buluşmak üzere diyerek Ankara Hilton’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.