Ankara’da Pro Garage firmasının sahibi olan Akif Sarper Önder, genç yaşına rağmen birçok başarıya imza atmış bir iş insanı...

Siyasi arenadan tutunda, yaptığı iş kolu dahil; halkın, işçinin arasında olan birisi. Ayrıca yaptığı yardımlarla da hayırsever olarak anılmakta.

Birçok siyasetçi ve ünlü simaların dostu olan, farklı sektörlerden en iyi isimlerin bir araya geldiği toplantılarda bulunan Sarper Önder geçtiğimiz aylarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da Şaşmaz Sanayi Sitesinde işçileri ile beraber bir yemekteydi.

HAYATINA PEK ÇOK BAŞARIYI SIĞDIRMIŞ

Başarılı bir şekilde çalışma hayatına giriş yapmadan önce çocukluğumdan itibaren hep çalıştım sözleriyle açıklamada bulunarak; “Başarıya genç yaşta ulaşmak herkesin hayali, bu hayali gerçekleştirebilmiş 40 yaş altı Türk yöneticileri arasında yer almaktan çok mutluyum. Çalışanlarım ve müşterilerim benim için çok kıymetli. Ayrıca en çok önem verdiğim konulardan biri de müşteri memnuniyetidir. Kendi alanımda ürettiğim katma değerimle ülkeme faydam oluyorsa ne mutlu bana” dedi.