Bohem Kokteyl Bar; DJ Mari’nin yaptığı müzikler ile Ankara cemiyet hayatını ve gençleri buluşturdu.

Geceye Joker Ajans modellerinin yanı sıra Models of Turkey 2019 – İkinci Güzeli Özen Özer, Ömer Çebi ve Murat Koç ile tanınmış birçok sima katıldı.

Cemil Kumaşçıoğlu Fethi Koyuncu ve Emre Topel’in sahibi olduğu, Baran Yazıcı tarafından işletilen Bohem bar, haftanın yedi günü sevenleri ile buluşmaya devam ediyor…

Kumaşçıoğlu ve Yazıcı, yaptığı açıklamada; “Bohem Kokteyl Bar Ankara gecelerinin en popüler mekânlarından biri olmaya açık ara devam ediyor. 90’ların en güzel şarkılarıyla misafirlerini ağırlayan Bohem, kimi zaman Türkçe pop eski parçalar veya yabancı müzikler ile nostaljinin adeta dibine vuruyor.

Bu gece DJ Mari ve  DJ Taha Sertkaya, sergiledikleri performans ile, barımıza gelen konukları gece geç saatlere kadar eğlendirdiler. İç kısmında flamingo heykellerinin yer aldığı ve ince detaylarla bezeli mekânda, konuklar fotoğraf karelerinde anlarını ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmediler” şeklinde konuştular.

EĞLENCE GECE GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

DJ Taha Sertkaya’nın açılış müzikleri ile başlayan parti gecenin ilerleyen saatlerinde kabine giren DJ Mari’nin çaldığı eşsiz parçalarla dinleyenlerini adeta coşturdu.

Bohem’e gelen konuklar yabancı ve yerli hareketli parçalar ile gece boyu eğlendiler. Hareketli müzikler ile eğlenceye gece geç saatlere kadar non-stop devam eden Joker Ajans modelleri bu anları ölümsüzleştirmek için de telefonlarına sarılıp yaşanan büyüleyici anları kayıt altına aldılar.

BOHEM BAR’IN BU HAFTAKİ KONUĞU DJ MARİ OLDU

Kabin başına geçen Dj Mari’nin mixleriyle coşan konuklar müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı. Tempolu müziği ile herkesi coşturan DJ Mari, programında yabancı ve Türkçe pop şarkılara geniş yer verdi. Joker Ajans modellerinin gece boyunca gösteri yaptıkları Bohem Bar’da, renkli görüntüler oluştu.

Müziğin ritmiyle yerinde duramayan misafirlerin çoğu, çılgınca dans ederek gece hayatının keyfini çıkardı.

Joker Ajans modelleri,  Models of Turkey 2019 2. Güzeli Özen Özer, Ömer Çebi ve  Murat Koç Bohem Bar’da eğlenen isimler arasında yer aldı.

Bohem Bar ın konsept partileri ve canlı müzik geceleri önümüzdeki günlerde de yaşanmaya devam edecek.