Ankara iş dünyasında birçok başarılı işe imza atan ve inşaat sektörünün sayılı kuruluşlarından olan ''Ünsal Group''un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Orhan Ünsal; “Hükümetimiz yeni hamleler ve paketler hazırlayarak sıkıntının çözümü noktasında bir şeyler yapma çabası içerisindedir. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında orta gelirlerin konut sahibi olması için sunulan ‘Yeni Evim Projesi’ ile orta gelirlilere konut sahibi olması için sunulan imkânları inşaat sektörü olarak olumlu karşılamaktayız” şeklinde konuştu.

ORHAN ÜNSAL : “MALİYETLERİMİZİN ALTINDA SATIŞ YAPMAKTAYIZ

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal; “Bu sene 41’inci yılımızı kutlamaktayız. 41 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve binlerce konut üreterek vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayan Ünsal Group, içerisinde alışveriş merkezi, okul, fırın ve kendisine özel bir gölet içeren bin 800 adetlik satışa sunulan konut ile projeye destek sağlamaktadır. Mevaşehir projemiz Türkiye’nin en uygun fiyatlarına sahip ve projemizde Türkiye’nin en kaliteli projesidir. Mevaşehir projemizde biz fiyatlarımızı hiç arttırmadık. Şu anda söyleyebilirim ki maliyetlerimizin dahi altında satış yapıyoruz” dedi.

ÜLKEMİZ VE MİLETİMİZ İÇİN HAYIRLI BİR PROJE

Orhan Ünsal, proje detaylarını değerlendirerek sürdürdüğü açıklamasında; “Mevaşehir projemiz Türkiye’nin en uygun fiyatları ve projemizde Türkiye’nin en kaliteli projesidir. Elimizde kalan 150’ye yakın konutumuz var ve bunları gerçekten maliyetleri ve maliyetlerinin bir tık altında satıyoruz. Hiç üzerine zam koymadan, enflasyon farkını yansıtmadan biz bu projemizi paket çerçevesinde vatandaşımızın alımına sunduk. Vatandaşlarımızın da Mevaşehir projesine çok yoğun bir ilgisi var. Çok az sayıda dairemiz var ve çok yoğun bir talep var. Bu paketin vatandaşlarımızın konuta ulaşım noktasında çok büyük avantajlar sunduğunu belirtmek istiyorum. İnşallah bu paket ülkemiz için milletimiz için hayırlı olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı…