Ankara’da yaşayan sanatçı dinleyenleri adeta büyülüyor. Onu ilk tanıdığımızda, Yıllar Utansın parçasını öyle güzel yorumladı ki arkadaşlarla Youtube’ta tekrar tekrar dinledik. Daha sonra sosyal medyasında yayınladığı ve geçtiğimiz günlerde Üşürüm Bırakma klipi ile yine büyük ses getirdi Demet.

 

Ankara’da çıktığı sahnelerde yoğun ilgi ile karşılaşan Demet Durmuş’u dinlemeye gelenler bu ses sanki içimize işliyor demekteler… Yeni parçası “Üşürüm Bırakma” için sosyal medyadan yorum paylaşan sanatçı; “Yine güzel bir hayalimi daha gerçekleştirmenin vermiş olduğu hissiyatla, sizlerle daha fazla şarkılarda buluşmak hep arzularım arasındaydı. Bu şarkı da o kadar çok insanın emeği ve sevgisi var ki…

 

En başta şarkıyı yazıp, besteleyen sevgili DR. Zeynep Oral’a, Şarkıyı aranje eden Fedai Tayyar’a.  Klip yönetmenim Bülent Akçiçeğe; Klibimde beni yalnız bırakmayıp eşlik eden sevgili orkestra arkadaşlarıma, Klipte stylingimi üstlenen canım arkadaşım Eda Özbolat’a, Klip makyajımı yapan canım Ayşe Bozkaplan’a, Işığından ,kamerasına emek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. İyi ki yollarımız kesişti.  Yüreğimden yüreğinize bir şarkı daha emanet. Kalplerde buluşmak dileğiyle. Sevgiyle kalın” şeklinde yorum yaptı.

 

Müthiş bir performans sergileyerek izleyicileri adeta büyüleyen Demet Durmuş; “Müziğe olan tutkusunu küçük yaşlarda keşfetmiş. Ailesinin de destekleriyle profesyonel bir kariyerin peşinden gitmeye karar veren sanatçı, sesinin zarafeti, güçlü vokali ve sahne enerjisiyle dinleyicileri etkilemeyi başarıyor. Ankara’da kendine özgü bir müzik tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sözleri ve melodileriyle insanların kalplerine dokunmayı başarıyor.

 

Kendi imkanlarıyla düzenlediği yardım konserleriyle,  ihtiyaç sahibi insanlara destek olmayı da  amaçlıyor. Sadece güzel bir sesi ve yeteneğiyle değil, kalbiyle de fark yaratan DuRmuş, hayranlarının takdirini kazanıyor.

 

Yolun açık olsun Demet…