İrem Derici, hafta sonu Çeşme’de konser verdi. Alaçatı’da popüler bir plajda sahneye çıkan Derici’yi dinlemeye gelenler arasında popçu Bengü, eşi Selim Selimoğlu ve kızları Zeynep de vardı. 37 yaşında olduğunu ve başından bir evlilik geçtiğini dile getiren Derici, itiraflarıyla şaşırttı.

İrem Derici, hafta sonu Çeşme’de konser verdi. Alaçatı Kali Beach’te sahneye çıkan Derici’yi dinlemeye gelenler arasında popçu Bengü, eşi Selim Selimoğlu ve kızları Zeynep de vardı.

Programın başında sahneye davet edilen Bengü, birkaç şarkı söyledikten sonra eşi ve kızının yanına geri döndü.
 Konser sırasında mekanda bulunan herkes eğlenirken, minik Zeynep sıkılınca cep telefonundan çizgi film izlemeye başladı. Zaman zaman anne ve babasının kucağında olan Zeynep, konserde olmanın aksine ailesiyle olduğu için eğleniyordu.

 “VAZGEÇTİM GENÇLERDEN”

Sevenlerinin karşısına bikini üstüyle çıkan İrem Derici, hareketli parçalardan oluşan bir repertuar sundu.

37 yaşında olduğunu ve başından bir evlilik geçtiğini dile getiren Derici, “Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum. Niye bilmiyorum. Ama bazılarınız o kadar büyük gösteriyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum. 2003’te ben 16 yaşındaydım. Manyak mısınız ulan? Vazgeçtim gençlerden” yorumunu yaptı.