Tarihi yarımadanın simge oteli Four Seasons Hotel Sultanahmet misafirlerini yazın gelişini müjdeleyen Hıdırellez’i kutlamaya davet ediyor.  Şans, bereket ve sağlık getirdiğine inanılan, kültürümüzde yüzlerce yıldır kutlanmaya devam eden kadim bir gelenek olan Hıdırellez, otelin büyüleyici atmosferiyle dikkat çeken avlusunda; canlı ateş, geleneksel dans gösterileri, Executive Chef Özgür Üstün’ün bugüne özel hazırladığı yaratıcı lezzetler ve Spa & Wellness Müdürü Tuba Yalçın’ın sohbeti eşliğinde unutulmayacak anlar yaratıyor.

Hıdırellez, her yıl 5 Mayıs’ı 6 Mayıs’a bağlayan gece, insanlara sağlık, şifa, bereket dağıtılacağına ve dileklerini gerçeğe dönüştüreceklerine inanılan kadim bir gelenek olarak kutlanıyor. Four Seasons Hotel Sultanahmet bu geleneği 5 Mayıs akşamı, eşsiz buluşma mekânı olan ve görsel bir şölen sunan avlusunda özel bir kutlama ile hayata geçiriyor. 

Tarihi yarımadanın kalbinde, özgün ve unutulmaz bir deneyim yaşatan otel konuklarını geleneksel dans gösterileri ile karşılıyor. Müziğin, dansın, neşenin, Executive Chef Özgür Üstün ve ekibinin hazırladığı damaklarda iz bırakacak lezzetlerle buluştuğu gecede misafirler, ateş üstünden atlayarak, görkemli gül ağacına dileklerini asarak bu kadim töreni doyasıya yaşayacak. 

Four Seasons Hotel Sultanahmet Spa & Wellness Müdürü Tuba Yalçın, Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar’da kutlanan Hıdırellez’in şans, bereket ve sağlıkla ilişkilenmesi, yaşamın tazelenmesini simgelemesi üzerine keyifli bir sohbet de gerçekleştirecek.