Televizyonların ve beyazperdenin sevilen oyuncusu Gökçe Bahadır, sigorta müfettişi oldu. Gökçe Bahadır, 25 Kasım’dan itibaren beyazperdede sinema izleyicisi ile buluşacak olan ‘Kendi Yolumda’ filminde, İstanbul’da yaşayan ev, ofis ve spor salonu ekseninde yaşayan bir beyaz yakalıyı canlandırıyor. Bahadır’ın hayat verdiği anne baskısı altında yaşayan Zeynep, evliliğin eşiğine geldiği Serdar’ın kendisini aldattığını öğrenir.  Hem baskıdan hem de yaşadığı şoku atlatmak içiz uzaklaşmak isteyen Zeynep, bir sigorta dolandırıcılığı dosyasını soruşturmak için Adana’nın varoşlarına gelir. Adana’da geçirdiği zaman içinde hem hayatı derinden sorular ve ilk defa hayallerinin peşine düşmeyi önceliği haline getirir. Burada gerçek aşkı bulan Zeynep için, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

Projeyi ilk okuduğunda, filmin konusu, adı ve hikayenin geçtiği yerin kendisine çok güzel duygular hissettirdiğini ve içinde yer almak istediğini belirten Gökçe Bahadır ‘Bu filmi izleyen herkes, ‘Kendi yolumda mıyım, mutlu muyum, mutlu olmak için neler yapmalıyım’ gibi sorular soracaklar kendilerine.  Nerede doğarsak doğalım, şartlar ne olursa olsun herkes kendi yolunu çizmelidir. Ben de öyle yapmış biriyim.  Size sunulan hayatın dışında kalbinin sesini dinlemek çok önemli. Ayrıca filmin çekildiği Adana’ya bu filmden sonra gitmek isteyen çok olacak’ dedi.

 

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğinde çekilen ve sinema izleyicisinin merakla beklediği ‘Kendi Yolumda’ filminde başrolleri paylaşan  Gökhan Özoğuz ve Gökçe Bahadır’a, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras’ın yanı sıra duayen oyuncular Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can  da muhteşem oyunculuklarıyla eşlik ediyorlar..

 

Kendi yolunda gitmenin önemini vurgulayarak, izleyiciye kendini gerçekleştirmenin peşinden gitmeyi çarpıcı bir şekilde sorgulatan film,  prodüksiyonu, sıcacık hikayesi ve muhteşem oyunculukları ile sinema izleyicisin hafızalarından uzun süre silinmeyecek.

 

FİLMİN KONUSU:

Daha önce de oyuncu olarak sinema filmlerinde yer alan Gökhan Özoğuz, bu kez kendi rüyasını, filmde rüya içinde anlatıyor. Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulur. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eder ve sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera artık başlamıştır…