Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle iç içe olan aynı zamanda doğal güzellikleriyle yaz ve kış turizminin en iyi tercihlerinden birisi de Kumburgaz’dır.


Bu eşsiz güzellikleri yaşamak için en doğru tercih Kumburgaz’ın en iyi ve en seçkin oteli Ranax Hotel olarak göze batmaktadır.

 

Denize sıfır sahili ile yaz aylarında denizin ve güneşin keyfinin doyasıya yaşandığı Ranax Hotel aynı zamanda sosyal aktiviteleri ile misafirlerine hoş dakikalar yaşatıyor.

 Zengin mutfağı ve seçkin personeli ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı misyon edinmiş Ranax Hotel’de sevdiklerinizle unutulmaz dakikalar yaşarken sabahları açık büfe kahvaltı ile güne mutlu ve huzurlu bir başlangıç , akşamları da Ranax Restaurant ile Türk mutfağı dahil bir çok mutfağa ait eşsiz lezzetleri sevdiklerinizle tadabilirsiniz.
Ranax Hotel işletmecisi Ayhan Kalender’de yaptığı kısa açıklama ile “ İstanbul’a ortalama trafiğin durumuna göre 20 ila 45 dakikalık bir mesafedeyiz. Özellikle Balkan ülkeleri başta olmak üzere Kazakistan, Rusya, Ukrayna’dan misafirlerimizi hotelimizde ağırlayarak ülke ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Mutfağımızda başta Türk mutfağı olmak üzere dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Hotelimizde bazı odalarımızda jakuziler başta olmak üzere akla gelebilecek tüm lüks sayılabilecek hizmetlerimiz de mevcut. Bunun yanında bungolav tipi odalarımız da mevcut. Misafirlerimizin istediğinde kullanabileceği jet skilerimiz ile denizin tadını farklı çıkartabilirler. Toplamda 110 odamız var. Fiyatlarımız Ege ve Akdeniz’deki tatil beldelerindeki fiyatlarla kıyaslandığında çok komik rakamlara tekabül ediyor.” dedi.
Açıklamalarına devam eden Ayhan Kalender “ Restaurantımızda canlı müziğimiz mevcut. Bazı geceler türkü geceleri, bazı geceler Karadeniz müziği bazı gecelerimizde de bazı tanınmış sanatçılarımızı ağırlıyoruz. Tüm bunların yanında özel partilerimiz var. Bu partilerimiz genellikle tüm misafirlerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Eğlence yönünden de mükemmel hizmet verdiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Aileler ve sevdikleri ile huzurlu ve konforlu gün ve geceler yaşamak için ideal bir yeriz diyebilirim.” diyerek açıklamasını tamamladı.

haber:levent çekiç