Kalben 2023’ün son konseri için 29 Aralık’ta Hangout PSM Sahnesinde

 

Folk, blues ve ektro-pop öğelerini bir araya getiren ve gitarına eşlik eden eşsiz sesiyle dinleyicisini büyüleyen şarkıcı, söz yazarı ve hikâye anlatıcısı Kalben, 2023’ün son konserini 29 Aralık Cuma akşamı Hangout PSM sahnesinde gerçekleştirecek. Sanatçı, 2024’ün gelişini yakın müzisyen dostu, özgün rapper Grogi ile 11 Ocak’ta yayınlayacakları Hep Sonradan şarkısını canlı canlı paylaşarak kutlayacak. Bu unutulmayacak gecenin biletlerine Biletino üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Şarkıcı, söz yazarı ve hikâye anlatıcısı Kalben, 2023 yılını muhteşem bir konserle uğurlamaya hazırlanıyor. Yılın son konseri için 29 Aralık Cuma akşamı İzmir Hangout PSM sahnesinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlana sanatçı, İzmirli müzikseverlere yeni sene öncesi hafızalardan silinmeyecek çok özel bir gece yaşatacak. 

 

Etkileyici sahne performansı ve özgün vokali ile bugüne dek müzik sahnesinde kendine has bir yol çizen ve evrensel insan hikayeleri anlatan Kalben, “Eski Dünyanın Yangını”, “Sadece”, “Yara”, “Kalp Hanım” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra başarılı rapçi Grogi ile kaydettikleri ve 11 Ocak 2024’te yayınlanacak “Hep Sonradan” parçasını da İzmirli sevenleriyle ilk kez canlı canlı buluşturacağı göz alıcı bir repertuar ile sahnede olacak.

 

Her bir performansı ile müzikal çeşitliliğini ve sahne hakimiyetini bir kez daha kanıtlayarak izleyicilerine hem coşku hem duygu dolu anlar yaşatan Kalben’in güçlü sesi ve etkileyici performansıyla İzmirli müzikseverlerle buluşacağı 2023’ün son konserinin biletlerine Biletino üzerinden ulaşabilirsiniz.