Müzik dünyasında yayınladığı nitelikli projelerle kendisine özgü avangart bir yol izlemeyi sürdüren piyanist, besteci ve söz yazarı Erkin Arslan, yeni şarkısı ‘Kapuska’ ile hem müzikal hem de yarattığı hikaye evreni açısından ilham verici bir projeyi sevenleriyle buluşturuyor.

 Geniş yelpazeli sentez müziğini olabildiğince gösterişli ve parlak şekilde paketleyen Erkin Arslan’ın klibine ise başarılı aktör Tolga Çevik ve çocuk oyuncu Doruk Anıl eşlik ediyor. Baki Yavuz yönetmenliğinde çekilen klipte Tolga Çevik’in canlandırdığı anneanne karakterinin inşası usta makyaj sanatçısı Suzan Kardeş’in yaratıcılığıyla klibe yansıtılıyor.  

 Etkileyici ud, cümbüş piyano ve yaylı dokunuşlarıyla zengin dokulu enstrümantasyon kullanarak geçmişe dair yitip gitmeyen çocukluğunu ‘Kapuska’ üzerinden zaman içinde bir yolculuğa dönüştüren Erkin Arslan, rüştünü ispatlayarak hazırladığı bu çalışmayı kendinden emin bir şekilde ustalıkla harmanlıyor.

 Müziği Erkin Arslan’a ait olan şarkının mix’i Sarp Özdemiroğlu ve mastering’i Çağlar Türkmen imzası taşıyor. Erkin Arslan’ın yeni şarkısı Kapuska, Jingle House etiketiyle 17 Mart Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!