Nefes İncek’te gerçekleştirilen Lansman davetine; iş, sanat, cemiyet dünyasından önemli isimler ile milletvekilleri ve bazı bürokratlar katılım sağladı...

“Efeler Grup”, Mimar-Müteahhit Dilek Aksayar lansmanda gerçekleştirdiği konuşmada “Doğayı ve insanı bir araya getirmek isteğimizi gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yeni biten ve Beytepe’de bulunan Bey Konakları ardından bu projeye başladıklarını belirten Mimar-Müteahhit Dilek Aksayar; “ Kasr-ı Han Konakları Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçiriliyor. Kasr-ı Han Konaklarında ilk etap Haziran 2024, 2. Etap ise Aralık 2024 tarihi itibarıyla sahiplerine teslim edilecek.

İlk etabı 6800 m2 arsa üzerine planlanmış bu çok özel villa projesinde, 9 adet müstakil havuzlu konut yer alıyor. 2. Etap ise 18 villa olarak Aralık 2024’te teslim olacak” dedi.

 

 AKSAYAR. “KENDİM İÇİN TASARLADIM, BEĞENİLİNCE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİM”…

 Yaklaşık 30 yıldır Ankara’da mimarlık yaptığını belirten Dilek Aksayar, bazıları bana Villa Uzmanı yakıştırması yaparlar diyerek devam ettiği açıklamada; “ Hayalimde tek katlı bir villa ve kendim oturacağım bir proje olarak düşünmüştüm ilk zamanlar. Ama bu projemin çok beğenilmesi sonucu Kasr-ı Han konaklarını tasarladım. 

28 villadan oluşan bu yatay mimari, Ankara ve Türkiye’de aranan özellikler arasında. İncek Kızılçaşar’da başladığım bu proje, Amerikan mimarisinin “cape code” farkı ile dikkat çeken proje. Akıllı ev teknolojileri ile donatılmış olup, benzersiz teknik detayları, ayrıcalıklı konforu, altyapısı ile güven ve huzur içinde bir yaşam sunmakta.

Projemde her biri kendine ait 24 m2’lik ısıtmalı özel yüzme havuzu, geniş bir bahçe alanı var “ şeklinde konuştu.

PROJE GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE BİR YAŞAM SUNUYOR…

 Satış proje müdürü Deniz Eliaçık, biten projemiz Bey Konakları ardından Kasr-ı Han Konakları yaşam alanı olarak yatırımcılarının konforunu amaçlamakta diyerek yaptığı açıklamada; “ Efeler Grup İnşaat tarafından Ankara’nın gözbebeği İncek’te bölgenin eşsiz, tek katlı, özel havuzlu, 5 Mt.  Tavan yüksekliğine sahip ilk projesi olmanın gururu ile hayata geçiriliyor.

İlk etabı 6800 m2 arsa üzerine planlanmış bu çok özel villa projesinde, 9 adet müstakil havuzlu konut yer almakta.  Amerikan mimarisinin “cape code” farkı ile dikkat çeken proje, akıllı ev teknolojileri ile donatılmış olup, benzersiz teknik detayları, ayrıcalıklı konforu, altyapısı ile güven ve huzur içinde bir yaşam sunmakta.

 Her villada 24 m2’lik ısıtmalı özel yüzme havuzu, geniş bahçe alanı, veranda ve kapalı otoparkı mevcut” dedi.

NEFES İNCEK’TE YAPILAN LANSMAN MUHTEŞEMDİ…

Lansman’da Dilek Aksayar’ın sunumunu ardından soru cevap şeklinde devam etti.

Mimar-Müteahhit Dilek Aksayar, Satış proje müdürleri Deniz Eliaçık, Bulut Kandemir lansman’a gelen konuklar ile bire bir ilgilenip onları bilgilendirerek büyük bir misafirperverlik örneği sergilediler.

Boztaş inşaat Hasan ŞAHİN'de lansmanda yer alan konuklar arasındaydı...