Ankara’da bir diş kliniğinde Cadılar Bayramı (Halloween) kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlik için kostüm giyen çalışanlar ve hastalar renkli görüntüler oluşturdu.


Ankara Dentislife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, Klinik Kurucusu Uzman Dt. Mehtap Ketenci’nin ev sahipliğinde düzenlenen 1. Geleneksel Halloween Partisi, tam da olması gerektiği gibi sıra dışı kostümleri, müzik, dans ve yemekleriyle çok eğlenceliydi. Klinik ekibinin, eş ve çocuklarıyla katıldığı, bazı hastaların da eşlik ettiği Cadılar Bayramı kutlamasında büyüklerin yüzüne korkunç karakterler, küçüklerinkine ise daha sevimli figürler çizildi, balkabaklarının içi oyularak korkunç veya gülen surat şekli verildi.


Baştan sona neşe içinde geçen kutlamaya katılanlar unutulmaz bir akşam geçirirken, Diş Hekimi Dt.Mehtap Ketenci yoğun ve stresli iş hayatına, Halloween bahanesiyle mola verdiklerini söyledi. Dt.Ketenci, Dentislife ailesi olarak her yıl bu kutlamalara devam edeceklerini de belirterek, “Hepimizin biraz moral ve motivasyona ihtiyacı var” diye konuştu.