Sezonun en heyecan verici etkinliği kapılarını açtı.  Dünya Çevre Günü kapsamında Outdoor Türkiye Platformu ve Kanyon AVM iş birliği ile düzenlenen "Outdoor Günleri Kanyon'da" etkinliği, 6-7-8 Haziran tarihlerinde ünlüler geçidine sahne oluyor. Üç gün boyunca sürecek bu etkinlik, doğaseverleri ve outdoor tutkunlarını Bülent Şakrak, İlker Ayrık, Mehmet Özgür, Doğanay Vural gibi birbirinden ünlü isimlerle buluşturacak.

Sürdürülebilirlik ve çevre bilincini artırmak amacıyla Dünya Çevre Günü kapsamında, üçüncü kez düzenlenen “Outdoor Günleri Kanyon’da” etkinliği başladı. Şehrin tam kalbinde, açık havada müzik ve eğlence dolu üç gün geçirmek isteyen herkese açık olan etkinlikte birbirinden ünlü isimler de Nature Talks Sahnesinde yer alacak.

 Nature Talks Sahnesinde ünlüler geçidi

 İlk gün İlker Kızmaz, Geveze ve Zafet Akçay’ı konuk eden Nature Talks sahnesinde üç gün boyunca doğa ve çevre konuşulacak. Doğa aşkını ünlü isimlerle paylaşmak isteyen herkese açık olan etkinlikte Yosi Mizrahi, Bülent Şakrak, İlker Ayrık, Mehmet Özgür, Doğanay Vural, Seda Akman, Ece Uslu, Hakan Hatipoğlu ve daha pek çok ünlü isim yer alacak. Nature Talks sahnesinde yer alacak ünlü isimler, doğa ve çevre üzerine konuşmalarıyla ilham olurken merak edilen soruları da yanıtlayacaklar.

 

 

 
Konuya ilişkin bülten ve görseller ekte değerlendirmenize sunulmuştur.