Dünyanın en hızlı sporcuları için hızlı ürünler yaratarak sporu ve kültürünü durmaksızın ileriye taşıyan PUMA, koşu serisinin en yeni modeli ForeverRun Nitro’yu koşu severlerle buluşturuyor!

 Her koşucunun koşu deneyimi farklıdır. Bu deneyimi yaşarken ise en önemli özellik konfordur. Tüm koşucuların farklı koştuğunu bilen global spor markası PUMA ise konforu üst seviyeye ulaştırarak koşu severlere ForeverRun serinin yeni modeli Nitro’yu sunuyor. ForeverRun Nitro koşu ayakkabıları her seviyede koşucu ve koşmayı seven herkes için adeta yeni bir dönem başlatıyor. Uzun yürüyüşler ve koşular için yüreklendiren ForeverRun Nitro, günlük spor hayatını daha da keyifli kılıyor. 

 Daha uzun mesafeler için uygun hizalamayı ve artan stabiliteyi destekleyen, ayağı dengede ve merkezde tutan Runguide Teknolojisi kullanılarak tasarlanan ForeverRun Nitro, hem hafif hem de üstün tepki ve yastıklama sunan gelişmiş nitrojen enjeksiyonlu köpük ile zahmetsizce koşmayı garanti ediyor. Zorlu koşu ve yürüyüş alanlarında denenerek hazırlanan model, çeşitli testlerden geçerek de koşucular tarafından onaylandı. PUMA’nın bugüne kadar ki en uzun testlerinden olan 196 koşucu ile toplamda 47.000 km’nin üzerinde bir deneme yapıldı. Yapılan testlerde koşucu yorumlarına göre; ayağı daha dengede tutmaya, ayağın içe doğru dönme hızını azaltmaya yardımcı olduğu belirtilirken çift yoğunluklu Nitro köpük orta tabanı sayesinde ise koşucuların dengede, hızlı bir koşu deneyimini daha yumuşak bir tabanda yaşadıkları ortaya çıktı.

 

ForeverRun Nitro ile sokak modasına da yön veren tasarıma imza atan PUMA, neon turuncu ve pembe gibi dikkat çekici renkleri öne çıkarıyor. Beyaz köpük tabanla harmanlanan siyah, turuncu ve pembe gibi renkler bahar mevsiminin de ferahlığını yasıtıyor. Bağcıklı ve ayağa tam oturan kalıbıyla dikkat çeken Nitro, detaylarda farklılaşan tasarımıyla göz alıyor.