Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Brand Week Istanbul Healing Hall, 8-10 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. “Yeniden düşün, yeniden yarat, yeniden inşa et.” Mottosuyla yola çıkan Brand Week Istanbul’da Healing Hall alanında bir araya gelen sağlık sektörü de sağlığı yeniden tanımlıyor. Bu özel etkinlikte, sağlık sektörünün önde gelen profesyonelleri, “YENİDEN SAĞLIK” sloganıyla iyiliğin ve iyileşmenin çeşitli yönlerini ele alacak.

 

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul 2023 Healing Hall’de sağlık alanındaki son gelişmeler ve yenilikler masaya yatırılacak, katılımcılar için ilham kaynağı olması amaçlanan farklı oturumlara ev sahipliği yapılacak.

 

Sağlık sektöründen birçok önemli ismin konuşmacı olarak yer alacağı Healing Hall’de Plastik Cerrahi Uzmanı Doç Dr. Tunç Tiryaki “Vampirlerden Eksozomlara ve Kök Hücrelere: İnsanın Ölümsüzlük Arayışı” başlığı altında görüşlerini paylaşırken, Prof. Dr. M. Faruk Köse “HPV’siz Gelecek” başlıklı oturumda yer alacak. “Sağlık Sektöründe Çığır Açan Teknolojiler” oturumunda ise Timur Topalgökçeli yer alırken, Umur Talu “Salgın Sonrası İyileşmenin Yol Haritası” konusuna değinecek. “Bir Başarı Hikayesi: Yapay Kalp Naklinin Perde Arkası” başlıklı konuşmasıyla Avrupa’da ilk yapay kalp naklini gerçekleştiren KVC uzmanı Dr. Dilek Gürsoy da Healing Hall’de yer alacak. Daha birçok önemli ismin konuşmacı olacağı Healing Hall’de, sağlık sektörünü etkileyen önemli konulara farklı bir bakış açısı getirilmesi hedefleniyor. 

 

“Bu etkinlikte sağlığın en son ve en teknolojik hallerini katılımcılarla buluşturacağız”

 

Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği Kurucu Başkanı Ecz. Adile Özdağ liderliğinde sağlık alanındaki yenilikleri sunmak hedefiyle oluşturulan Brand Week Healing Hall bu sene de sağlık sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıracak. Ecz.Adile Özdağ “Pharmatopia Vizyoner Eczacılar olarak, Türkiye’nin en önemli etkinliklerinden biri olan Brandweek Istanbul’da Healing Hall’ü yönetmeye devam ediyoruz. Teknolojinin, girişimciliğin, sağlığın en son ve en teknolojik hallerini katılımcılarla buluşturacağımız bu etkinlikte, aynı zamanda sektörümüzün önemli isimlerini panel ve oturumlarda bir araya getiriyoruz. Sağlığın tüm yenilikçi metotlarını, iyiliğe ve iyileşmeye dair gündemleri, bilimin ışığında konuşarak eczacılık ve sağlık sektörüne yeni perspektifler kazandırmayı hedefliyoruz.” dedi. 

 

Pharmatopia’nın sağlık ve eczacılık sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kattığını söyleyen, Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Işın Özen, “Pharmatopia, bu tarz çalışmalarıyla sağlık sektörüne dinamizm ve vizyoner bir yaklaşım getiriyor. Dernek olarak eczacılık mesleğine odaklanmakla birlikte sağlık hizmetlerindeki diğer paydaşlarla da iş birlikleri yürütmeyi hedefliyoruz. Interdisipliner bir yaklaşımla sağlık profesyonelleriyle bir araya gelerek toplumdaki sağlık bilincini güçlendirecek ve doğru bilgiyi herkes için erişilebilir kılacak adımlar atacağız. Brand Week Healing Hall, bu kapsamda en güzel araçlardan biri. Sürekli gelişim felsefesiyle sağlık hizmetlerini daha etkili hale getirme konusunda öncü bir rol oynarken, sağlık sektörünü ilgilendiren farklı konularda fikir alışverişi gerçekleştirilmesini sağlıyoruz.” dedi.

 

Sektörün geleceğini şekillendiren etkenlerin ele alınacağı ve en iyi uygulamaların paylaşılacağı Healing Hall, sektör profesyonellerinin yanı sıra sağlıkla ilgilenen herkes için yeni bir bakış açısı sunacak. Healing Hall, 8-10 Kasım 2023 tarihleri boyunca sektörün geleceğine ışık tutacak.