Ödeal & Analistim IT, 

İstanbul Serbest Muhasebeci 

Mali Müşavirler Odası Üyeleri ile Buluştu

 Türkiye’nin lider Ödeme Kuruluşu Ödeal ve Analistim IT, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ISMMMO) temsilcileri ile bir araya geldi. ISMMMO Bağcılar İlçe Temsilcisi Dilek Doğan’ın organizasyonu ile gerçekleşen etkinliğe; İSMMMO Kurucu Onursal Başkanı ve TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, ISMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Gür Er, İSMMMO Disiplin Kurulu Üyesi Savaş Çakır, Stajer İletişim Komite Başkanı Emre Görgün, Bahçelievler İlçe Temsilcisi Zeynep Avcıl, Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Selçuk Bilge, Eyüp İlçe Temsilcisi Atilla Bıçakçı ve çok sayıda ISMMMO üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir katılım sağladı. Ayrıca, Ödeal’dan Satış Direktörü Bilal Temel ve Kanal Yöneticisi Anıl Birinci; Analistim IT’den de Genel Müdür Serkan Koçali etkinlikte yer aldı.

 

Tüm sektörlerde olduğu gibi, muhasebe sektörü de büyük bir değişim içerisinde. Özellikle pandemi ile birlikte hızlanan dijital dönüşüm sürecine adapte olmak için çalışmalar hızlandı... Yeni ürünler ve hizmetler sektöre çıkıyor. Ödeal ve Analistim IT işbirliği ile düzenlenen, İSMMMO üyelerinin katıldığı toplantıda da, SMMM’lerin dijital dönüşüme nasıl ayak uyduracakları, dijital dönüşümün sektöre olan katkısı ve bu yönde İSMMMO tarafından SMMM’lere sunulacak olan yüzyüze ve online mesleki eğitimlerin önemi üzerinde duruldu.

 

Toplantının bir başka gündem maddesi de Ödeal ve Analistim IT’nin geçtiğimiz aylarda Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere ve onların mükelleflerine özel olarak geliştirdikleri SMMMPOS ürünleri oldu. Türkiye’deki tüm SMMM’leri ekosisteme dahil ederek, tahsilatlar sırasında ortaya çıkan sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan SMMMPOS ürünleri arasında Cepte POS, Sade POS, Yazar Kasa POS ve VUK507 destekli E-Fatura POS bulunuyor.

 

SMMM’ler, SMMMPOS’larını bir banka şubesine gidip başvuru yapmadan tek telefonla alabiliyorlar; tüm bankalar için geçerli tek bir komisyon oranına sahip oldukları gibi; verimsizlik ücreti, minimum ciro şartı ve kullanım taahhüdünden muaf tutuluyorlar. Yaptıkları işlemleri 12 aya kadar taksitlendirebilen SMMM’ler, tahsilatları ise 1 iş günü sonra, uzun bloke süreleri beklemeden alabiliyorlar.

 

 


SMMM’ler Mükelleflerini de SMMMPOS’lu Yapabiliyor

SMMMPOS ekosistemine dahil olan SMMM’ler, mükelleflerine de bu ürünleri avantajlı şekilde sunabiliyorlar. Kendi mükelleflerini de SMMMPOS’lu yapan SMMM’ler, mükellefleri ile birlikte sürdürülebilir ve sorunsuz tahsilat çözümlerine kolayca kavuşuyor.

Ayrıca VUK 507’ye uygun E-Fatura POS’u piyasaya sunan Ödeal, , yasal ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bunlara en hızlı ve en uygun ödeme çözümleri üreten firma olma öncülüğünü sürdürüyor.