Serenay Sarıkaya ile ‘Ateşe Düştüm’ şarkısıyla çok konuşulan Mert Demir, bir süredir aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle magazin gündeminden düşmüyor. Aşk iddiaları karşısın uzun süre sessizliğini koruyan ikiliden Sarıkaya, “Mert Demir’le birlikteliğiniz nasıl gidiyor” sorusuna “İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda” diyerek dedikoduları doğrulamıştı. Serenay Sarıkaya şimdi ise verdiği röportajda kendisinin bilinmeyen yönlerini anlattı.


Bir süredir birlikte olan, geçtiğimiz günlerde Milano’da tatil yapan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilişkileriyle ilgili soruları hep yanıtsız bırakıyordu.

 


Önceki gün bir güzellik salonundan çıkan Sarıkaya, ilişkileri hakkında ilk kez konuşmuştu.

Oyuncu “Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?” sorusuna “Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim” diye cevap vermişti.


Serenay Sarıkaya şimdi ise GQ dergisine konuştu. Sarıkaya şu ifadeleri kullandı: Hüzünlüyken çok yaratıcıyım ama mutluyken de öyle bir ışık açığa çıkıyor ki…

O yüzden içerlerde bir yerde bir hüzün varsa da yine de o ışığı parlatmak için mutlu olmayı seçmek diyebilirim… Beni huzursuz, mutsuz eden her şeyi herkesi çıkartıyorum hayatımdan, ondan ödün veremem asla.