TİPOR’DAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

 Türkiye'nin önde gelen strafor üreticilerinden biri olan Tipor, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Proje kapsamında firma, ısı yalıtımı sağlayan strafor üretiminden elde edilen malzemelerle kedi ve köpek evleri üretip ücretsiz olarak dağıtımını sağlayacak.

Sokak hayvanlarını soğuk hava koşullarından korumak, onlara sıcak ve güvenli bir barınak sağlamak için örnek bir projeye imza atmaya hazırlanan Tipor'un geniş üretim kapasitesi ve teknolojik altyapısı, strafor malzemeleriyle hızlı ve etkili bir şekilde kedi ve köpek evleri üretmeyi mümkün kılıyor. Üretilen barınaklar, sokak hayvanlarının ihtiyaç duyduğu sıcaklığı sağlamak için tasarlanmış, dayanıklı ve izolasyonlu yapılarıyla öne çıkıyor.

 Tipor Strafor Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tiritoğlu, bu anlamlı projenin bir diğer önemli yönünün isteyen kişilerin Tipor fabrikasından gidip ücretsiz olarak bu evleri alabilme imkanı olduğunu dile getirdi. Tiritoğlu, "Tipor olarak, sadece iş dünyasında değil, toplumun bir parçası olarak da sorumluluklarımızı yerine getirmeyi önemsiyoruz. Sokak hayvanlarının zorlu hava koşullarında yaşadığı zorlukları görerek, onlara bir nebze olsun yardımcı olabilmek, kış aylarında onlara sıcak bir yuva sağlamak için yılbaşından itibaren bu projeyi hayata geçiriyoruz. Hedefimiz, daha fazla insanın bu konuda duyarlılık göstermesini sağlamak ve birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek. Hayvanseverlerle birlikte sokaklarda yaşayan korumaya muhtaç can dostlarımıza destek vermeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.