Türkiye’nin En Büyük Güvenlik Teknolojileri Fuarı ISAF 2023 Yoğun İlgi Gördü

 Türkiye’nin en büyük güvenlik teknolojileri fuarı ISAF 2023, Marmara Fuarcılık ev sahipliğinde başarıyla tamamlandı. Fuar, başta güvenlik alanında hizmet veren sektörler olmak üzere Akıllı Sistemler, Siber Güvenlik, Kişisel Güvenlik, Cihaz Güvenliği, Akıllı Yaşam, Akıllı Şehirler, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği gibi çeşitli sektörlerdeki yenilikleri ve teknolojiyi bir araya getirdi. 28 bin 500 metrekarelik alanda, 1000'den fazla firmanın ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere tanıttığı fuar, 50'den fazla ülkeden katılan birçok firma için buluşma noktası haline geldi.

 

Marmara Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleştirilen ISAF (Güvenlik, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam ve Yangın) Fuarı yoğun ilgiyle tamamlandı. 28 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilen fuarda 1000'den fazla firma, ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere sunarak güvenlik alanındaki en son teknolojileri ve hizmetleri keşfetmek için bir araya geldi. Fuar, 2000’den fazla yabancı ve toplamda 18 binden fazla ziyaretçinin katılımıyla büyük bir ilgi gördü. ISAF Fuarı, ISAF Security, ISAF Fire&Rescue, ISAF Cyber Security, ISAF Smart Life ve ISAF Safety&Health olmak üzere 5 ana kategoride ziyaretçilere hitap etti.

ISAF 2023 Fuarı, çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayan ilginç ve üstün teknolojilere ev sahipliği yaptı. Fuarda güvenlik sistemlerinden otonom veya uzaktan kullanılabilen robot köpeklere kadar birçok yenilikçi ürün sergilendi. Ayrıca, elektrik veya veri altyapısına ihtiyaç duymadan afet durumlarında kullanılabilen aydınlatma, deprem erken uyarı sistemleri, iletişim ve güvenlik sağlayan inovatif çözümler de dikkat çekti. İstanbul İtfaiyesi ve AFAD gibi kuruluşların son teknoloji arama kurtarma ekipmanları da büyük ilgi gördü. Aselsan gibi ülkemizin önde gelen savunma sanayii firmaları da fuara katılarak ziyaretçilere üstün teknolojilerini ve savunma alanındaki yenilikleri tanıttı. ISAF 2023 Fuarı, sektör profesyonelleri için bir buluşma noktası olurken, katılımcı markalar için de önemli bir platform olarak kendini bir kez daha kanıtladı.

Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Marmara Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Bayram, “Bu fuar, sektörümüz için önemli bir buluşma noktası haline geldi ve gelişen ve değişen teknolojiyi en iyi şekilde ziyaretçilere sunma fırsatı sağladı. Fuar boyunca sunduğumuz güvenlik sistemleri, robot teknolojileri, afet durumlarında kullanılabilen inovatif çözümler ve savunma sanayisi ürünleri gibi yenilikçi ürünleri tanıtarak, ürün ve hizmetleri başta sektör profesyonelleri olmak üzere birçok ziyaretçiyle buluşturduk. Ancak işimiz burada bitmiyor. Gelecekte de daha fazla inovasyon ve gelişimle sektöre liderlik etmeye devam edeceğiz. Teknolojideki bu hızlı değişimin içinde, sizlerle birlikte daha güvenli ve daha ileri bir gelecek inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca, fuarı bir cazibe merkezi haline getirip ülkemizi bu sektörde dünyanın önde gelen fuarı haline getirerek uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin uğrak noktası haline getirmek amacıyla da çabalarımızı sürdüreceğiz” dedi.