Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Mehtap Deveci geçtiğimiz gün hayat arkadaşı Salih Akçadağ için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi…

 

SALİH AKÇADAĞ – MEHTAP DEVECİ – DİLAN ve ENGİN ÇAKAN

Sur Balık’ta yemekli ve eğlenceli ortamda bir araya gelen Mehtap Deveci – Salih Akçadağ çiftinin dostları, iş adamının doğum gününü beraberce kutladılar… Cemiyet hayatının sevilen ismi Mehtap Deveci işlerimizin yoğunluğu nedeni ile bir süredir dostlarımızdan ayrı kalmıştık. Arkadaşlarımla bir araya gelerek yemekte buluşmayı teklif ettim diyerek yaptığı açıklamada;

 

FATİH ÖZEL – MEHTAP DEVECİ – SALİH AKÇADAĞ

“Yemeğe çağırdığım dostlarımla hayat arkadaşım Salih’e sürpriz bir doğum günü düzenledim. Ankara’da Sur Balık’ta bir araya geldiğimiz ortam eğlenceli gece olarak düşünülse de Salih’in bu sürprizden haberi yoktu. Tabi ki büyük doğum günü pastasının masamıza gelmesiyle hayat arkadaşım da duygusal anlar yaşadı” dedi.

 

MURAT FENERCİOĞLU – HÜLYA ALTINEL FENERCİOĞLU

Sevdikleri ile bir arada olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Mehtap ve Salih çifti; sadece doğum günü değil, diğer zamanlarda da bir araya gelip dostlarımızla hoşça vakit geçiriyoruz. Bu bizim her zaman yaptığımız gelenekselleşen bir durum şeklinde açıklamada bulundular.

 

JALE BARAN

Ne kadar Diyarbakır sporu için kalbi atsa da Salih Akçadağ’a yaptırılan pasta; işadamının GS fanatiği de olduğundan Aslanlı figürlerle süslenmişti. Önce Diyarbakırsporlu, sonra Galatasaraylıyım diyen Salih Akçadağ;  GS marşı ile pastanın mumlarını hayat arkadaşı Mehtap Deveci ile birlikte üfleyerek söndürdü.

 

HAKAN SÖNMEZ

Gece halaylar ve şarkılı türkülü show’lar ile devam ederken çiftin misafirleri doğum günü eğlencesinden mutlu bir şekilde ayrıldılar.

 

İSA ÇOLAK

 

CELAL AKSOY

İş adamı Salih Akçadağ yurdun birçok yerinde Akçadağ Grup adına müteahhitlik işleri yapmasının yanı sıra Diyarbakırspor’un eski yönetici ve aynı zamanda futbol şube sorumlusudur.