Fırtına, sağanak yağış, kar…
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya ilişkin hava durumu raporunu yayınladı. Haftanın ilk gününden itibaren bazı illerimizde yoğun sağanak yağış ve fırtına etkisini gösterecek. MGM, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyarırken, 5 kentimiz için de sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan, Perşembe gününden itibaren bazı illerimizde sıcaklıkların ciddi şekilde düşmesi beklenirken yine bazı bölgelerimizde 5 ila 10 cm arasında kar yağışı bekleniyor. İşte Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu tahminleri…

5 KENT İÇİN SARI KODLU UYARI GELDİ!

Meteoroloji'den, Giresun, Ordu, Rize, Trabzon ve Artvin için sarı kodlu uyarı geldi. Özelikle Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

İSTANBULLULAR DİKKAT!

Meteoroloji sabah saatlerinde, 'Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'da pus ve yer yer sis görülebileceğini belirtti.

Meteoroloji'den son dakika sağanak, fırtına ve kar yağışı uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftaya ilişkin yayınladığı hava durumu raporunda yurdun bazı kesimlerinde olumsuz hava koşullarının etkili olacağını belirtti. Özellikle ülkenin kuzey ve kuzey doğu kesimlerinde sağanak yağış ve fırtına yoğun bir şekilde hissedilecek. Perşembe gününden itibaren ise sıcaklıklarda düşüş bekleniyor.