Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Mehtap Deveci Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi ve sonrasında instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topladı.


 

Deveci, Şampiyon Galatasaray, Fenerbahçe’yi Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi ile devirdi diyerek; “Türkiye’nin 100’üncü yılında şampiyon olmasından dolayı takımımı kutluyorum. Nice şampiyonluklara” ”Rengimiz belli, tarafımız belli” dedi.

 

Diyarbakırspor’un eski yönetici ve aynı zamanda futbol şube sorumlusu olan ve müthiş bir  GS fanatiği de olan işadamı Salih Akçadağ “Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Fenerbahçe’yi bugün konuk etti. Nef Stadyumu’nda oynanan ve her iki takımın da mücadele seviyesini oldukça yüksek tuttuğu maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Sarı – kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi kaydetti. Bu mutluluğu stadyumda taraftarlarımızla yaşadığımız için çok mutluyuz” dedi.

 

Mário de Jardel ile selfi yapan Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Mehtap Deveci ve Salih Akçadağ Galatasaraylı ünlü isimler ile de , takımlarının şampiyonluğunu sahada Burak Kut’un Benimle oynama şansını zorlama, söyledim sana, uğurlar olsun parçasını berberce söyleyerek kutladılar.

 

UEFA kupasını alan GS şampiyonluk yaşayan eski futbolcusu Capone ile Salih Akçadağ da bu mutluluğu paylaştılar.